Υπηρεσίες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, που αφορούν την επιμέτρηση του χώρου σας, την εφαρμογή υλικών και τον καθαρισμό/φύλαξη των χαλιών σας.

Full length shot of a group of coworkers standing in the boardroomhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/806284.jpg

ΜΕΛΕΤΗ &
ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ
ΧΩΡΟΥ

Εξειδικευμένος τεχνικός θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας για λεπτομερή επιμέτρηση προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια προσαρμοσμένη μελέτη.

Στην συνέχεια, δίνονται τεχνικές συμβουλές και λύσεις με γνώμονα την λειτουργικότητα και την αισθητική, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Delta-solutions-Εφαρμογή-Υλικών-1

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία αναλαμβάνουν την έντεχνη τοποθέτηση των υλικών (δάπεδα, ταπετσαρίες κ.α) που έχουν επιλεχθεί. Παρέχεται τεχνική υποστήριξη και στον επαγγελματικό εξοπλισμό αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση υλικών σε εταιρείες, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, σκάφη κ.α με πανελλαδική κάλυψη.

Σκοπός του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας είναι ένα άψογο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και τεχνικής ακρίβειας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ &
ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή, τον καθαρισμό, την φύλαξη και την παράδοση των χαλιών/μοκετών στο χρόνο που εσείς επιθυμείτε. Μετά την παραλαβή, τα χαλιά σας καθαρίζονται με ειδικά υποαλλεργικά- οικολογικά προϊόντα, σε σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζοντας αντιμικροβιακή δράση διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα του χαλιού σας. Η αποθήκευση των χαλιών γίνεται με ειδικές σακούλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις ιδανικές συνθήκες.

Ακολουθούμε 3 απλά βήματα:

  • Δωρεάν παραλαβή-παράδοση χαλιών/μοκετών από το σπίτι σας
  • Προσεκτικό πλύσιμο με υποαλλεργικά-οικολογικά προϊόντα σε σύγχρονα μηχανήματα
  • Φύλαξη χαλιών/μοκετών για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε σε ασφαλείς χώρους
RICH-80068-95-ΕΣ